Matadepera Drive-In


El Cineclub organitza un Autocine per Festa Major

La nit del diumenge de Festa Major podrem gaudir d'un autèntic Autocine a partir de 2/4 de 10 al pàrquing de l'Escola de Música.

El que havia començat com una idea boja del Cineclub ha despertat passions i ha sumat col·laboradors amb l'objectiu de recrear encara més l'ambient nord-americà dels anys 50. És el cas de l'American Car Club de Catalunya i els Swing Troopers Matadepera. Cotxes americans clàssics, ballada de swing, foodtrucks i, òbviament, crispetes i refrescs per ambientar la nit.

Els cotxes i les motos també seran els protagonistes del cine, però en aquest cas posseïts pel dimoni. El primer serà "Christine" (1983) on John Carpenter adapta la novel·la de Stephen King. I el segon serà "I Bought a Vampire Motorcycle" (1990) de Dirk Campbell, comèdia de terror de sèrie B.

La sessió tancarà el Cicle d’Estiu Matadepera Grindhouse, on el CineClub recupera el format de les dobles sessions golfes que es feien antigament als EEUU, amb petites joies del cinema de sèrie B més freak i underground.

Per descomptat, també hi hauran cadires i espai per qui no vingui amb cotxe.