Torna el TERROR a l'Escorxador de Matadepera!!!!

Aquest Diumenge comença la quarta edició del MATADEPERA GRINDHOUSE!!!!
ARRRGHHH! GFFHFHFHQ!!! YWYYWWWW!!!!!




Cada Diumenge de Juliol i Agost teniu una cita al Cau de Matadepera, a partir de les 22:00 doble sessió de cinema fantàstic i terror a la fresca!

Tindrem birra, cocacola, crispetes, caviar... caviar no home! Però us convidem a què us porteu la vostre merendola, les vostres pizzes o hamburgueses de 1 euro del McDonalds i ús munteu el vostre horror-picnic!

Començarem amb la nit dedicada a les quartes parts de dos sagues de terror:

La primera serà NIGHTMARE ON ELM STREET 4 (1988) dirigida per Renny Harlin, director de joies com "Maximo Riesgo", "Deep Blue Sea" o "Jungla de Cristal 2". Freddy Krueger en aquesta quarta part està molt a tope, ja era tot un rockstar al món del cinema i en aquesta entrega s'ho passa pipa torturant als adolescents en els seus somnis.

La nit seguirà amb THE TOXIC AVENGER 4: CITIZEN TOXIE (2000) dirigida per Lloyd Kauffman, màxim portaveu de la productora de sèrie Z més famosa de l'univers, la Troma. Torna el superheroi més trash per repartir justícia a cop de fregona. Un desmadre total, caspa pura, cada tres segons la sang esquitxa la pantalla o alguna cosa explota. Un festival del mal gust, però molt divertit!

Us hi esperem!