Matadepera Grindhouse 5a edició


Un cop més obrim les portes de l'infern... Dimonis... monstres... vampirs... fantasmes... bruixes... zombies... votants del PP... i altres criatures de les tenebres vénen a refrescar-se amb les nostres sessions de cinema de terror i fantàstic a la fresca!!

Tots els diumenges de juliol i agost, a partir de les 22h invocarem una doble sessió a la plaça de l'escorxador de Matadepera.

Us delectarem amb la pitjor sèrie B, els films més psicotrònics i tota la deliciosa "basura" que consumim els amants sense prejudicis del cinema més T-R-A-S-H.
Per gaudir d'una millor experiència us recomanem que us porteu el vostre sopar i us munteu el vostre propi pícnic infernal sota la llum de la lluna. Sabem que tothom està desitjant venir despullat però us avisem que la nit matadeperenca és fresca, així que abrigueu-vos una mica.
Potser tenim beguda a 1 euro, potser no... el que tindrem segur és una nevera, així que si voleu portar les vostres birres i coca-cola zeros les podreu guardar allà. Òbviament l'entrada és lliure i contra més serem més vomitarem.

Si tens problemes de cor o estàs embarassat/da et recomanem que VINGUIS i et tornis boig i ens matis a tots amb una destral. Ehm...

Us esperem al nostre cementiri catòdic on podreu enterrar la calor i l'avorriment d'aquest incert estiu.